Kuusamon PS:n hallitus järjestäytyi ja vetoaa vaalirauhan puolesta

Kuusamon Perussuomalaisten hallitus järjestäytyi 20.1.2018 puheenjohtajansa Tapio Lämsän johdolla. Varapuheenjohtajistoon kokouksessa valittiin 1. varapuheenjohtajaksi Krista Poutanen ja 2. varapuheenjohtajaksi Tarmo Tyni. Taloudenhoitajaksi ja sihteeriksi valittiin Pekka Savelainen ja toiminnanjohtajaksi Ari Hemmilä. Yhdistyksen vaalipäällikkönä toimii yhdistyksen puheenjohtaja Tapio Lämsä.

Jäsenkehitys puolueessa ja paikallisyhdistyksessä on lähtenyt pienen suvantovaiheen jälkeen selkeään nousuun. Ja jäseneksi pyrkijöitä riittää tällä hetkellä kiitettävästi.

Kuusamon Perussuomalaiset vetoavat vaalirauhan säilyttämisen puolesta meneillään olevissa presidentinvaaleissa. Sosiaalisessa mediassa ja lehdistössä on useita ehdokkaita vastaan hyökätty täysin paikkaansapitämättömillä väitteillä. Puolueen ehdokasta Laura Huhtasaarta vastaan on hyökätty täysin suunnitelmallisesti esimerkkinä kaikenlaisilla plagiointisyytöksillä ja Lauran vaalijulisteita on revitty ympäri Suomea. Kuusamon Perussuomalaiset tuomitsevat tällaiset demokratiaan kuulumattomat toimet jyrkästi.

Kirjoitettu 23.1.2018

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa